erhverv

Snerydning København – Vi dækker hele Sjælland

Søger du snerydning i København eller på resten af Sjælland? Så er du kommet til de rette! Vi udfører professionel snerydning; særligt i StorKøbenhavn og resten af Sjælland. Kontakt os telefonisk eller send os en mail på adressen info@totalsnerydning.dk, så sørger vi for, at du er sikret sneryddede og saltede veje – hele vinteren!

Som noget særligt er Total Snerydning et af Danmarks eneste snerydningsfirmaer, der tilbyder arbejdet udført uden forudbetaling. Det gør vi, fordi vi ønsker at bevare vores gode kunderelationer med vægt på at tilbyde en rigtig god service. Som kunde hos os er du desuden garanteret den billigste pris på markedet. Det kan vi love, da vi tilbyder alle vores kunder en attraktiv prisgaranti, der ikke er til at tage fejl af. Finder du et bedre tilbud på snerydning i København eller på resten af Sjælland, får du altså snerydningsabonnementet til samme pris hos os.

 

Snerydning: Sjælland er vores arbejdsplads

Vi tilbyder skræddersyede snerydningsaftaler til erhverv, så du og din virksomhed er bedst stillet, når vinteren melder sin ankomst. De isglatte veje på Sjælland kræver saltning, og vi baner vejen for både dine ansatte og dine kunder. Kontakt os og bestil et snerydningsabonnement for hele vinteren (november-april) allerede nu!

Få en snerydningsaftale, der inkluderer:

  • konkurrencedygtige priser i form af prisgaranti
  • AKUT snerydning, saltning og grusning
  • ryddede arealer inden kl. 07.00
  • snerydning i weekenderne
  • betaling efter udført arbejde
  • snerydning med miljømæssig omtanke

Ekspres Snerydning

SNERYDNING KØBENHAVN & SNERYDNING SJÆLLAND:
Kontakt os på tlf.: 22 155 156 eller via vores kontaktformular,
hvis du har brug for en snerydningsaftale allerede i dag.
Vi kører ud, når de første snefnug falder.