snerydning-glatfoerebekaempelse

Glatførebekæmpelse i København & øvrige Sjælland

Har du behov for glatførebekæmpelse i København eller på resten af Sjælland? Så har du fundet de rette! Vi udfører professionel glatførebekæmpelse og sikrer at veje såvel som stier er trygge og sikre at færdes på. Total Snerydning tilbyder som noget særligt at udføre glatførebekæmpelse helt uden forudbetaling. Det gør vi, fordi vi ønsker at tilbyde dig en rigtig god service og muligheden for at godkende vores arbejde forud for betaling.

Som kunde hos os er du desuden garanteret den billigste pris på markedet. Vi lover alle vores kunder den bedste pris med tilbuddet om en attraktiv prisgaranti: Finder du et bedre tilbud på glatførebekæmpelse hos en anden leverandør, får du selvfølgelig udført arbejdet til samme pris hos os. Oveni det giver vi dig gratis saltning ved den første udrykning!

Ring til os på tlf.: 40 59 80 90 eller send os en mail på adressen per@bomin.dk for en aftale om glatførebekæmpelse.Så er du sikret fodfæste hele vinteren


Tilbud på glatførebekæmpelse

Vi tilbyder skræddersyede aftaler på glatførebekæmpelse til erhverv, så du og din virksomhed er sikret mod isglatte veje og fortove, når vinteren melder sin ankomst. Vi baner vejen for både dine ansatte og dine kunder. Kontakt os i dag og bestil et tilbud på glatførebekæmpelse for hele vinteren (november-april).
  • Et abonnement for glatførebekæmpelse dækker:
  • ryddede arealer inden kl. 07.00
  • snerydning i weekenderne
  • AKUT snerydning, grusning og saltning
  • prisgaranti, der sikrer dig konkurrencedygtige priser
  • betaling efter udført arbejde
  • snerydning med omtanke for miljøet

Ekspres Snerydning

Kontakt os på tlf.: 40 59 80 90 eller via vores kontaktformular, hvis du akut har brug for glatførebekæmpelse.
Vi hjælper, hvor vi kan!

Vi kører ud, når de første snefnug falder.
Få mere at vide om vores priser på glatførebekæmpelse