boligforening

Snerydning – Boligforening med snerydningsaftale

Hos Total Snerydning tilbyder vi professionel og effektiv snerydning i din boligforening. Som et af Danmarks eneste snerydningsfirmaer, tilbyder vi arbejdet udført uden forudbetaling. Derudover er du hos Total Snerydning omfattet af en prisgaranti, der sikrer, at vi er den billigste udbyder på markedet. Derfor kan du trygt bestille et snerydningsabonnement for hele vinteren (november-april) til din boligforening. Finder du et bedre tilbud hos et andet snerydningsselskab, matcher vi naturligvis den pris – uden at gå på kompromis med vores høje serviceniveau.

Aftale om snerydning i boligforening

Gå vinteren i møde med forsikringen om, at der tages hånd om al snerydning og saltning i din boligforening. Med fri passagemulighed og saltede fliser kan beboerne trygt forlade deres lejlighed – hver dag, hele vinteren! Kontakt os i dag og bestil snerydning med prisgaranti. En sådan aftale inkluderer:
  • 24/7 akut snerydning, saltning og grusning
  •  snerydning i weekenderne
  • ryddede arealer inden kl. 07.00
  •  snerydning med miljømæssig omtanke
  • konkurrencedygtige priser i form af prisgaranti

Ekspres Snerydning

Få et rigtig godt tilbud på snerydning! Boligforeninger med snerydningsaftale er bedre stillet, når vinteren melder sin ankomst. Derfor er det værd at overveje, om vi skal være din nye samarbejdspartner. Hos os får du ikke bare en snerydningsaftale, men arbejde udført af et professionelt snerydningsteam, der baner vejen for din daglige færden.
Kontakt os på tlf.: 40 59 80 90 eller via vores kontaktformular og få en rigtig god aftale om snerydning i din boligforening. Har du akut brug for snerydning, hjælper vi, hvor vi kan!
Vi kører ud, når de første snefnug falder.
Find mere information om priser på snerydning i boligforeninger her