erhverv

Snerydning for erhverv

Total snerydning tilbyder hurtig, effektiv snerydning samt saltning og grusning for virksomheder og institutioner på hele Sjælland. I dialog med dig skræddersyr vi netop den løsning, der passer bedst til din virksomhed og dine områder.

Med en fast vinter-aftale behøver du ikke længere holde øje med vejrudsigten. Og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt dine kunder, leverandører og medarbejdere kan få adgang til virksomheden, når sne og frost lægger sig over landet. Alt dette klarer vi til en lav pris, som starter fra blot 300,-

Vores døgnservice holder sig konstant opdateret med vejroplysninger fra DMI. Det er din sikkerhed for, at vi allerede er rykket ud, inden sneen eller isslaget har lagt sig på din parkeringsplads, dit fortov eller dine gang- og stiarealer.

Med en erhvervsaftale hos Total Snerydning får du:

  • 24/7 akut snerydning, saltning og grusning – også i weekenden
  • Alle arealer ryddet inden kl. 07.00
  • Konkurrencedygtige priser og ingen forudbetaling
  • Saltning og grusning med miljømæssig omtanke

Vores udvidede maskinpark sikrer dig den samme servicekvalitet uanset, om du har flere tusinde kvadratmeter parkeringsareal eller blot få kvadratmeter.

Ekspres Snerydning

Kontakt os og få et godt tilbud på tlf.: 40 59 80 90 eller send os en forespørgsel og bliv kontaktet af en vores konsulenter i dag.