snerydningsfirma_kbh

Snerydningsfirma Storkøbenhavn

Velkommen til Total Snerydning – et snerydningsfirma, der fejer sneen væk for private, erhverv og boligforeninger i Storkøbenhavn. Er du klar til vintersæsonen? Hos Total Snerydning udfører vi effektiv snerydning. Når sneen falder og vejene fryser, kører vi i pendulfart ud til vores mange kunder.
Har du brug for et snerydningsfirma i Storkøbenhavn med de bedste maskiner, punktlige medarbejdere og de billigste priser? Så kontakt os i dag og undgå at komme på glatis.
Vi er opdaterede på vejrsituationen døgnet rundt og står klar ved det første snefnug. Skulle der være tvivl om nødvendigheden af at salte og gruse, sender vi en medarbejder ud for at kontrollere forholdene.

Snerydningsfirma med prisgaranti

Total Snerydning er et af de eneste snerydningsfirmaer i Storkøbenhavn, som ikke kræver forudbetaling for vores arbejde. Det er en god service, som bidrager til at styrke den gode relation, vi har til dig som kunde.
Bestil et snerydningsabonnement, der dækker helt fra november til april. Så skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til snerydning og saltning, når sneen lægger sig. Husk at vi giver prisgaranti på vores snerydningsabonnementer. Ser du et bedre tilbud hos et andet snerydningsfirma, vil vi matche deres pris. Og det sker selvfølgelig, uden at vi slækker på vores ambitioner for at levere en høj service.

Snerydning i Storkøbenhavn – Vi dækker det meste af Sjælland

Vores snerydningsfirma i Storkøbenhavn dækker foruden København og omegn også Roskilde, Farum, Svogerslev og Karlslunde. Ring til os og hør, om vi også kan levere hos dig.
Kontakt os i dag, så giver vi den første saltning gratis!
Med Total Snerydning får du et snerydningsfirma i Storkøbenhavn med:
  • de bedste, velkørende maskiner
  • punktlige, motiverede medarbejdere, der brænder for deres arbejde
  • effektiv og omhyggelig snerydning
  • 24/7 akut snerydning, saltning/grusning
  • snerydning i weekenden
  • sneryddede arealer inden klokken 07.00
  • snerydning med omtanke for miljøet
  • AKUT service
Ring til os på tlf.: 40 59 80 90, send en mail på per@bomin.dk eller kontakt os via vores kontaktformular. Så kvitterer vi med en rigtig god aftale på ryddede og saltede veje hele vinteren.